Ingredients
- 350gr d'aigua
- 20gr de sucre
- 20gr de mantega de porc ( jo hi he posat mantega)
- 40gr de llevat de fleca
- 600gr de farina de força
- 10gr de sal
Som-hi!
1 - Posa en el vas de la Mycook l'aigua , sucre i la mantega. 2 minuts , 40 º , velocitat 2.
2 - Incorpora el llevat i barreja 10 Segons en velocitat 3 .
3 - Afegeix la meitat de la farina : 15 Segons, velocitat 6.
4 - Incorpora la resta de la farina i la sal ,i amassa 3 minuts.
5 - Deixa reposar la massa dins del vas tapat amb un drap de cuina fins que dobli el volum, una mitja hora.
6 - Greixa generosament un motlle amb mantega . Fes una bola amb la massa i dóna-li la forma allargada . Col·loca-ho dins del motlle , empenyent perquè arribi bé a tots els racons . Deixa el pa en un lloc càlid apartat de corrents d'aire fins que dobli el volum de nou.7 - Preescalfa el forn a 200 º, a dalt i a baix. Enforna un 20 minuts, vigilant que no es cremi per dalt. Jo hi he posat paper d'alumini.
Val molt la pena. És ràpid de fer i queda molt gustós. Un èxit!
Ah! i l'èxit en part ha vingut del motlle que he utilitzat. És dels bons amb un bon gruix. No se m'enganxa res i queda tot perfecte. És el mateix amb què vaig fer el brioix.
No surt la marca, però ja ho trobaré
La recepta l'he adaptada a la Mycook de Velocidad cuchara
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada