No tinc paraules per descriure com de bo és. Ha tingut un èxit espectacular.
Per als qui us agrada molt la xocolata. Mort lenta per xocolata...
Ingredients
Per a la base
- 2 ous
- 55 g de sucre
- 25 g de farina
- 25 g de cacau en pols
Per a la crema
- 250 g de xocolata per a postres
- 600 ml de nata de muntar
- 1 sobre de preparat per a flam Royal de 4 racions
- 50 g d'avellanes o anous
Som-hi!
Preparació amb Mycook ( adaptació de la Thermomix)
la base
1 . Preescalfar el forn a 170 ° , calor a dalt i a baix.
2 . Posar la papallona al vas .
3 . Incorporar els ous i sucre . Programar 3 min,40 ° , vel. 4 . Treure la papallona .
5 . Incorporar la farina i el cacau . Barrejar 5 segs . , Vel. 4 .
6 . Abocar la barreja en un motlle greixat i enfornar 8 minuts.
7 . Deixar refredar .
la crema
1 . En el got triturar les anous a vel . 3-5-7-9 . Reservar .
2 . Sense rentar el got , triturar la xocolata durant uns segons a vel. 3-5-7-9-10 .
3 . Tirar al vas tots els ingredients . Barrejar uns segons a vel. 6 .
4 . Programar 10 min. , Temp . 100 ° vel. 4 .
5 . Bolcar la crema sobre la base que ja s'ha refredat .
6 . Esperar una estona i ficar al frigorífic un mínim quatre hores - millor d'un dia per l'altre - .
Quan ja sigui el moment de servir, empolsegar amb cacau en pols i decorar.
Jo he fet la silueta d'un violí amb boletes de iogurt deshidratat ( l'he trobat al Lidl), però amb les ganes de menjar-nos-el, m'he oblidat de fer la foto. La que he posat és del tros que ha quedat.
La recepta també l'he trobada a Webos fritos
La recepta també l'he trobada a Webos fritos
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada