Ingredients
- 1 làmina de pasta fullada
- 100 grs. de formatge de cabra
- ceba caramel·litzada
- 800 gr. de ceba
- 50 gr.
- 100 gr. de sucre morè
- 100 gr. de Pedro Ximènez (xerès dolç)
- pessic de sal
Posar la ceba al vas i trossejar durant 12 segons a velocitat 4. Reservar.
Posar la papallona, afegir l'oli i programar 2 minuts, a 120º, velocitat 2.
En acabar, afegir la ceba, la sal i programar 20 minuts, a 120º, velocitat 2.
Ara afegir el Pedro Ximénez i programar 5 minuts,a 120º, velocitat 2.
Després treure la papallona, afegir el sucre i programar 15 minuts, a 120º, velocitat 2.
Quan refreda, va espessint.
Ara anem a fer les tartaletes : estirem la massa fullada i, emprant un bol petit, tallem discs. Els posem dins de motlles que puguin anar al forn, i els punxem perquè no pugin.
Quan agafen color els traiem del forn i deixem refredar. Ara només s'han de farcir amb el formatge i pel damunt la ceba.
RE-QUE-TE-BO-NÍS-SIM!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada