La moussaka és un plat de la cuina grega, semblant a una lasanya però en lloc de pasta s'hi posa albergínia en llenques. Uff, està de mort!
Avui he tingut ajuda del meu fill i la xicota; o sigui que ha sortit rodó.
La recepta: l'he agafada de la lasanya de la Mycook. Les albergínies, tallades al llarg i fregides. Es deixen reposar en paper de cuina per tal que absorbeixin l'excés d'oli.
Ingredients
- 3 albergínies hermoses
- 1/2 kg de carn picada ( vedella i porc al 50%)
- 2 cebes
- 1 pastanaga
- salsa de tomata
- sal i pebre
- 30 gr. de mantega
- 50 grs. de farina
- 1/2 litre de llet
- sal, pebre i nou moscada ( fonamental !!)
- formatge ratllat per a gratinar
Recepta de la Mycook
Un cop feta la salsa bolonyesa, es fan capes alternades amb les albergínies.
Després es fa una beixamel i s'hi tira pel damunt.
Es posa a gratinar amb un grapat de formatge ratllat al damunt.
Amb un plat d'amanida per equilibrar. Tot ecològic: enciam fulla de roure i pastanagues, de El Banyonet.
Aquí podeu veure la Clara, preparant-me el cistell. Un luxe!!
Aquí podeu veure la Clara, preparant-me el cistell. Un luxe!!
Escena de Zorba,el grec, on Anthony Queen ensenya a ballar un sirtaki, dansa tradicional grega.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada