Segon pastís que he fet pel dia de la vaga general. Tenia unes prunes de can Llorens, súperbones, i una terrina de philadelphia i remenant,remenant per la xarxa m'he fet aquest poti-poti, que per cert ha quedat molt bo.
Necessitem
- una base de massa brisa (la del Lidl , divina)
- 2 ous
- 200 gr. philadelphia ( la del Lidl, estupenda)
- 200 gr llet evaporada . Si voleu, recuit o nata. Jo era la que tenia (endevineu d'on? Lidl!!)
- 200 gr. de sucre
- unes quantes prunes
- una mica de sucre llustre (pols) per decorar enfarinant
La massa s'enforna uns 15 min. punxant abans la superfície perquè no pugi, a 200º. Amb la resta d'ingredients, els batem (jo ho he fet a la MyCook). Ho aboquem damunt la massa que hem tret del forn i hi afegim les prunes tallades per la meitat i sense el pinyol.
Tornem a enfornar uns 20 minuts més, mateixa temperatura. En sortir del forn, tamisem sucre llustre pel damunt. També hi he posat uns aranyons deshidratats que tenia,del Mercadona.
Et voilà!
Ah! i la menta, de la menda, de la meva jardinera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada